dot dot
dot

WildBoar Blog > Tisdag, 23-Oktober-2007

Pengar

För en klubb av Väsbys ringa storlek är alla pengar viktiga. Visst måste det vara skönt att kunna dra in en stor sponsor men att kunna dra in många små är lika viktig MEN då går det inte att lägga ner lika mycket tid på varje. Stefan Enlund på Väsbys kansli brottas dagligen med utmaningen att få klubben att gå ihop och han gör ett alldeles utmärkt jobb men han är alldelse för få. Det skulle behövas en 3 - 4 Stefan för att hinna med allt. .

Vad kan vi vanliga göra för att hjälpa klubben ekonomiskt mer än att "bara" gå på matcherna.

Vi kan ge klubben tips på tänkbara sponsorer och kontaktpersoner.
Vi kan gynna klubbens sponsorer och tala om det för dom.
Vi kan ta med en kompis på matcherna.
Vi kan nu också handla på nätet så att det gynnar klubben.

Om jag nu ändå tänker köpa bläckpatroner på nätet varför skulle jag då inte göra det så att det också gynnar klubben. Om jag nu ändå tänkte spela på Svenska Spel varför inte göra det  så att klubben också får en liten slant. Det kostar inget extra för mig.

Små belopp blir också stora om man lägger ihop tillräckligt många. Jag kommer i alla fall fundera på hur jag kan handla så att det gynnar klubben. När det gäller pengar är kvantitet ack så viktig och om vi blir tillräckligt många som drar in en krona här och en där så kan totalsumman bli förvånansvärt stor.


print page  tell friend

dot
dot dot
dot dot dot