dot dot
dot

WildBoar Blog > Söndag, 11-November-2007

Stilltje

Uppehållet i serien må vara bra för spelarna men verkar inte bra för intresset runt laget. Det känns som draget runt laget gick i ide i samband med uppehållet.  Att jag tvingats lägga på behörighet för att skriva i gb:n har väl heller inte gjort något positivt för draget runt laget. Fast å andra sidan så bör den ändringen endast göra så att floran av signaturer minskar inte att lusten att skriva minskar, den som vill vara anonym har lika stora möjligheter till det nu som förut.

Och vad händer när inget händer ? Jo det dyker upp rykten om spelare som går och spelare som kommer. Så är nu människans natur. Har man inget för sig så ser man till att det händer nåt. Jag har ingen aning om det ligger nåt i ryktena eller inte och just nu bryr jag mig inte speciellt mycket heller. Det händer alldeles för mycket annat i mitt liv just nu.

Roligast i helgen var att jag och äldsta grabben begick  ispremiär. Själv har jag inte stått på ett par hockeyrör sen 92 och för grabben var det första gången någonsin. Innan vi åkte ner till hallen fick jag lova honom att han skulle få åka helt själv. Självförtroende är bra men svårigheten med att åka skridskor ska inte underskattas. För egen del gick det oväntat bra att stå på is igen efter så många år, grabben däremot fick Bambi att framstå som en riktig skridskovirituos. Fast efteråt var vi rörande överens om att det här med att åka skridsko var riktigt riktigt kul och måste upplevas igen.  Ge oss några gånger till och detta kan bli riktigt bra,. Jag fattar inte riktigt varför jag hållit upp så länge


print page  tell friend

dot
dot dot
dot dot dot